Tuesday, March 16, 2010

terima kasih~



aku nak ucapkan terima kasih buat sume.
sume yang da beri tunjuk ajar kat aku cara maen ragbi.
dulu aku tak taw pape langsung pasal ragbi.
tapi sekarang boleh maen la sikit2.
taw la cara nak baling.
taw la cara nak tackle.
taw la cara nak lari.
taw la rule ragbi sikit2.
walaupun aku ni just reserve, aku tak kesah.
aku still dapat maen walaupun kejap.
aku bangga ngan diri aku.
aku bangga sebab berani sahut cabaran.
aku sangat bangga.
yeah!
walaupun 1 menang je n 2 kali kalah, aku still bangga ngan Dragon Fifth.
menang buat kali pertama n layak g quarter final dalam tempoh 3 tahun.


im very proud of it.
i still have another 3 years.
another 3 years to prove that i really can do it.
next target, semi final!
go Dragon Fifth!!


terima kasih sume.
terima kasih banyak2~
p/s: thanks to supporters too~

0 comments: