Thursday, March 4, 2010

teruk dan gempak!!






test BGY3701

teruk jugak r..dah la datang lambat 20 minit tapi nasib baik test baru start 5 minit..bukan apa, tak jumpa lab..bukak je soalan, terkedu kejap..baca lagi soalan, terkedu lagi..then baca la lagi, baru la faham sikit2..hehe..tp mmg blur giler r time tu sebab study pun ala kadar je, so agak2 result pun  ala kadar je la..huhu..so as conclusion, teruk!!

RAGBI K5 VS KPZ


yang ni gempak!!haha..final result, K5 22-0 KPZ..at last, penantian selama 3 tahun sudah berakhir..kemenangan pertama dalam tempoh 3 tahun..Alhamdulillah syukur..tahniah kat team Dragon Fifth!!n satu lagi berita gembira, kitorang da dapat masuk quarter final..thanks to K17 sebab menarik diri..haha..hurmmm walaupun aku main 5 minit je tapi at least aku dapat jugak main kan..dapat jugak feel la camne match sebenar walaupun just dapat lari2 je..tak kisah la sebab tu first time in my life aku main ragbi!!pengalaman yang berharga tu..huhu..tahniah pada diri aku sebab berani buat..go amir go!!hehe..n aku happy r..

overalnya tadi, team kitorang main dengan bagus walaupun still ada kekurangan tapi benda tu sume still boleh diperbaiki lagi..sebab almost separuh or lebih daripada team kitorang baru first time main including me..haha..tu pun da macam ok..just need more training and match experiences r..alaaa cam pepatah melayu, belakang parang lau diasah lagikan tajam..hoho..pandai pulak aku berpatah2 ni..haha..so lepas ni ada 2 game lagi, hopefully kitorng dapat buat yang terbaek r..good luck team!!

satu lagi, aku nak ucapkan tahniah kat bigo, toto, che nah, pido, komeng, kadek, baris, mulor, botol, atat, ubi, pujol, dusun, kapun, pajaa, kimo, tongga, nates and karun sebab da main dengan baek..tak lupa jugak kat kintan, tobeng and kobes..dan kepada sume supporters yang datang, thanks you all!! so as conclusion, gempak!!


p/s: still waiting..

3 comments:

encik BANGLA said...

suku la...belom semi lg...

b e L L b a E k said...

patut kena sebut name supporters sorang2 jugak..letih nih jerit..sakit tekak..hohoho

de Picasso said...

bangla: ow typing error..hehe..ak da btlkn da..hehe..

bell: hehe..byk sgt r..ok2, ak da bsarkn supporters 2..hehe~