Saturday, May 1, 2010

facebook?

wah2 nampaknya semua adik beradik ku da buat facebok..haha..memang canggih r..bukan seorang dua, tapi lapan orang including aku..haha..tengok ni;


hoho..tengok, aku ada 12 siblings..nah kao, banyak giler..hehe..yg official, 7 orang (line merah)..yang tak official ada 5 orang (line biru)..hehe..tengok la, senang je kn nak beza, semua nama lebih kurang..semua ada Ibrahim except Mohd Luqman..dia memang saja tak nak letak..tujuan dia, tak orang lain tahu..isk3..

haaa yang 5 orang lg tu, special sikit la..5 orang yang paling rapat kat K5.. =] dorang da cam adik beradik la..hehe..

haaa yang hijau tu lak, nadnod azizan a.k.a Amirah Naadhirah Azizan..kawan blogger n kawan facebook..walaupun tak penah jumpe, tapi best kawan ngan dia..hehe..say hi to nadnod,
HI, selamat berkenalan~

p/s: hurmmm still tak ada transformasi kan?huhu..sabar2~

8 comments:

NadNod said...

woah. name saya disitu. haha ;D selamat berkenalan encik Muhammad Amiruddin Ibrahim :)

de Picasso said...

hehe..selamat bekenalan..jemput masuk cik Amirah Naadhirah Azizan..hehe~ =]

NadNod said...

haha :)) dah lama kenal dah, kena kenal balik ke ni? terima kasih jemput saya masuk ;p

de Picasso said...

haha..kire sesi perkenalan formal la..hehe..=] emm sme2..sila dtg lg~ =D

NadNod said...

tak nak datang dah ;D

de Picasso said...

haha..yela2~ =(

NadNod said...

hehe ;p

ѼdakulalaѼ said...

incik mohd amiruddin???
hahaha!!!