Thursday, May 27, 2010

kepulangan~

wah! akhirnya abang aku yg kat mesir tu da sampai rumah da.
sebenarnya aku tak sangka lak dia balek sebab dia tak cuti lagi.
tapi sebab dia punya study week sebulan, so dia pon balek la.
jap, kira panggil study month r kan. haha.

dia balek dalam 2 minggu je.
semata-mata sebab kenduri kawen abang kitaorang.
then lepas tu balek mesir, sebab ada final exam.
then, cuti sem pulak. hurmm.

haish giler betol r dia tu.
baek duk rumah terus sampai abes cuti.
xtak yah nak balek mesir da.
alamatnya tak jadi doktor r dia. haha.

so esok, dua orang adik aku yg duk asrama tu pon balek.
7 campur 1 campur 2 sama dengan 10.
so lengkap la kamiorang satu family. hehe.
yes! ramai2~ =]


p/s: abes la, nanti da kena kongsi PC ngan abang aku.
p/s 2: yay! dapat baju sehelai. europe mari! haha~
p/s 3: current song, Tommy Reeves - Sorry~

2 comments:

Farah Lavida said...

wow.. syok nyer~!
kim slm abg yerrr XD

de Picasso said...

hehe..orait2~ =]