Thursday, May 6, 2010

sudah sampai~

yeah! setelah beberapa hari di kem, aku rasa amat happy r sebab kem tu sempoi je n rilek r..hurmm banyak gambar yang diambil n gambar aku yang paling sikit..huhu..sedih r jadi cameraman..hurmm tapi tak ape, aku tak kisah..hehe..thanks to my bro because dia da bagi pinjam kamera baru dia..hehe..thanks bro!!

aku rasa kan, tu la kem yang paling sempoi yang penah aku pegi sebab tak ada rule yang menyusahkan..da la abes awal sehinggakan kitorang tak taw nak buat apa before tido..haha..makanan lak, superb..memang best dapat makan banyak..dan yang paling penting, dapat kawan baru..walaupun yang pegi tu ramai budak2 course aku dan budak2 kolej aku tapi still ada yang aku tak kenal..its nice to know all of u~ =]

haa gambar yang aku amek, akanku upload nanti at fb n blog..so bersabar lah korang..hehe~ =]

0 comments: