Tuesday, September 7, 2010

akhirnya, update jugak aku. haha~

Assalamualaikum wtb! hai! setelah sekian lama tak update blog, aku udpate jugak. siyesly, almost dua bulan da tak update. haha. emm sebab tak update, malas (as always), tak larat, tak taw nak citer apa (padahal berlambak story), tak ade masa (banyak la ko takde masa), dan macam-macam alasan lagi. hehe. tapi papepon alasan aku, yang penting sekarang aku da update. lalalalallaa~


first of all! aku nak ucapkan happy belated birthday!! kepada belog aku yang dikasihi, tHe StORy oF a LiFe. da setahun lebih umur ko rupanya dan 70++ post plus 10++ deleted post da aku taip kat ko. aku takkan lupa jasa ko kat aku. ko la tempat aku mengadu kasih n tempat luahan hati aku. ko jugak jadi tempat aku merapu, merepek, membebel, meleter (berleter), mengumpat, mengkias (berkias), mengata dan macam-macam dosa lagi la. hehe. sorry beb. papehal, gua sayang lu lebih r. hahaha~


secondly! aku nak mintak maaf kepada semua orang yang da aku sakitkan hati, guriskan hati, pecahkan hati (break heart. sorry, aku tak taw ayat BM yang sesuai) dan macam-macam lagi kesalahan aku. mungkin tu semua salah aku. salah aku sebab tak pandai nak jaga hati orang. aku tak pandai nak bahagikan masa untuk orang lain. baru aku taw, aku ni bukan jenis yang jaga hati orang dan aku selfish. kadang-kadang aku ni jahat jugak. haish. tapi takpelah, da takde jodoh nak buat camne kan. walaupun aku da cube buat macam-macam, tapi tak jadi jugak. its ok, ur choice. i hope u will be happy. always be happy~ =]


thirdly! aku nak ucapkan selamat berpuasa kepada semua umat Islam di seluruh dunia. semoga bulan puasa kali ni lebih bermakna daripada tahun-tahun yang lepas. amin!! walaupun da nak abes bulan Ramadan, tapi still ada masa lagi untuk beribadah kepada yang Maha Esa. gunakan peluang yang ada, sebab tahun depan belum tentu ada lagi untuk kita. mari kita doakan semoga ALLAH memanjangkan umur kita dan memberi peluang untuk kita berjumpa bulan Ramadan tahun hadapan. amin!! huhu. eh jap, patotnya, yang ni first la. erk. xpe la. btw, selamat berhari raya jugak kepada semua umat Islam di seluruh dunia. thanks pada kawan2 yang wish n tag kad raya. selamat hari raya korang! sorry tak sempat nak buat kad raya untuk korang. hehe~ =]


fourthly! banyak benda berlaku since last aku update belog aku. event, kursus, kem, dating outing, lepaking, gaming n etc. ok, short update, aku bli monitor baru, aku g CARE XI, aku putus kawan, aku dapat kawan baru, aku install banyak gila game dalam PC aku, PES, StreetFighter4, battleield:BadCompany2, Dirt2 n etc, aku g buka puase kat luar, aku buat report banyak-giler-nak-mampos, aku g fieldtrip-yang-best-teramat, aku buat kueh raya la dan macam-macam lagi. latest yang best, fieldtrip Dr Rusea Go kat Genting! best2! hehe. tu la short update. long update, nanti ek. nanti aku upload gambar skali. hehe~


hurmmmm. tu je la kot setakat ni. kire ok la, asyik-asyik aku je baca update blog orang, biar orang lak yang baca post aku. hehe. eh jap, aku rasa post ak da macam karangan. banyak betul perenggan. haha. tibe-tibe, rindu nak buat karangan. haha. gilo ko. haha. k lah, aku nak g kuar shopping. haha. k Assalamualaikum! =]


*thanks mijakuu sebab tolong editkan*






p/s: selamat hari raya!
p/s2:  sorry!
p/s3: jangan lupa datang raya rumah aku, aku da jemput ni!
p/s4: thanks mijakuu sebab edit gambar saya!
p/s5: lega dapat update~
p/s6: eh jap, banyak betul p/s aku. haha~
p/s7: tengok, ada lagi p/s.
p/s8: eh ada lagi la.
p/s9: bape banyak p/s da.
p/s10: dah!! cukup p/s!!
p/s11: woi! da la tu!
p/s12: arghhh! tension aku ngan p/s!
p/s13: k fine! xnk p/s dah!
p/s14: .......
p/s15: .......
p/s16: .......
p/s17: ok gud boy. da abes pon. hahaha~