Friday, September 10, 2010

selamat hari raya~

Assalamualaikum wtb! hai! good morning! pejam celik pejam celik, cepat betul masa berlalu kan. tengok-tengok da nak raya. haish! yay! raya! raya! tengok semua orang happy je nak raya ni. bagus-bagus, tu yang kita nak, happy bila raya, bukan sedih-sedih. sebab hari raya ni hari kemenangan lepas sebulan kita berpuasa. so bergembiralah kita di hari raya ni. hehe~

as usual, nak raya je mesti aku wish thru mesej. aku ada la hantar mesej untuk kawan-kawan aku. banyak la jugak aku hantar. as usual jugak, ada jugak yang reply, sape ni? ni amir mane ek? tapi aku tak kisah pon. hehe. yang paling stail, mesej aku sampai kat Russia. wow! Russia beb! bukan maen jauh lagi. haha. bukan pe, aku ingat kan kawan aku balek Malaysia, tapi rupenya tak. haha. takpe, abes kredit aku yang tak bape banyak tu. hehe. then aku dapat jugak la wish daripada kawan-kawan aku. 100++ kot. handphone aku ni asyik bunyi je dari tadi. time aku taip post ni pon ada la 2 3 mesej aku dapat. selamat hari raya korang~



aku dengan rasa rendah dirinya nak ucapkan,
''selamat hari raya aidilfitri kepada semua umat Islam! especially kepada family dan kwan2 aku. maaf zahir dan batin! =]''






 p/s: yeah! da raya!
p/s2: jom jalan-jalan!

0 comments: