Sunday, October 10, 2010

lab report~

Assalamualaikum wtb! bonjour! hai!


lab report?? cis3! antara benda yang paling nak buat. kan3? aku taw, korang pon camtu jugak. haha. hurmmm asal lab je, kena buat report. takde benda laen ke nak buat? haish! haha. haaa! tadi sedangku bermukabuku, aku jumpa la page ni, 



haha. emm ad jugak orang buat page camni. so apa lagi, aku like je la. tapi ada ke orang yang penah jadi giler buat lab report? kalau ada, alamatnya aku berhenti belajar la. haha~


btw, arini 10/10/10. wah! stail tarikh ni. no bertuah agaknya. agaknya jela. haha. sehubungan itu, (erkk) aku nak ucapkan hepi besday buat kwn sklah aku, Sepu n sume orang yang sambut besday arini. hepi besday to you alls. hohoho. selalunya kan, lau tarikh yang repeated camni, mesti aku buat something yang bermakna. hehe. benda apa ek aku nak buat ek??








p/s: tennis mood. aku nak maen tenis~
p/s2: weekend yang membosankan~
p/s3: nak tukar tali raket ke x??

1 comments:

diana handsome said...

berapa banyak p/s daaa