Thursday, November 18, 2010

17 November 2010~

Assalamualaikum wbt! Salam Aidiladha! fuh! 17 November! tarikh keramat yang teramat dalam hidup aku. haha. tapi aku cukup tak suke tarikh ni sebab bila masuk je tarikh ni, aku makin tua. haha. bukan pe, 17 November ialah tarikh lahir aku. aku lahir tahun 1990, sekarang da  2010. so tolak darab bahagi campur, so kira da 20 tahun aku hidup rupenye, so da tua da aku. so aku bukan lagi belasan tahun lagi. bye2 my teen ages! we will never meet again. ofcoz. lepas ni, aku da bergelar dewasa. haha. bangga betol!

hurmm awal2 pagi tadi, member2 aku dok pakat buat dajal kat aku. dorg sruh aku makan roti yang memang dajal r rasanya. nyum2! makan sekali pasti muntah! haha. memang aku muntah pon. apa la yang dorang letak dalam tu kan. ni sume angakara si Dusun, Ubi, Laman, Pido, Kocek n yang laen2. abes sume McChicken Supreme aku dalam perut. cis3! 


 ni la dia, roti dajal

 ni lepas sume makan skit2 sorg

ni dia, besday boy~

 

then pada pagi tadi, aku n kawan pon menunaikan solat sunat Aidiladha kt Masjid UPM. ktorg naek la bas ramai2. naseb baek ada bas. thanks pakcik bas! sampai kat masjid, perrgh time tu rase sayu je dengar takbir raya. almaklum la. raya di perantauan. chewaaahhh. huhu. siyes aku sedih. sebab sebelum ni xpenah raya tanpa family. uhuk2. sekarang baru aku taw camne perasaan abang aku yang kt oversea tu. mesti sebak kaw2 punyer r. takpe2, sabar. berkorban. btw, Selamat Hari Raya Aidiladha Miji!!

 
ramai jugak budak2 UPM yg xbalek

roommate aku yang tersenyum riang




then lepas balik Masjid tu, aku n rumate aku buat la open room. alaa buat makan sikit2. emm stakat kerepek n air je. ok la tu. bersyukur ngan apa yang ada. huhu.

ni keropok2 Kedah mari~

 
Air Kordial. sedap

 
sabar menunggu, Kocek

 
sabar menunggu lagi, Komeng

 tertunggu2, Afiq

 
laaa maen PES rupanya. haha. Tongga n Pido

 
Roommate~



thanks pada semua yang wish! AMINNNN! 
dan thanks jugak pada yang beri makanan! makanan korang sangat sedap! =]



p/s: esok ada test! arghh!!
p/s2: arghhhhhhhhhhhhh!!
p/s3: wah banyaknya orang wish dlm fb. 200++. thanks! 
p/s4: good luck to all!! =]





!!study2!!

5 comments:

.zaty. said...

gmba pe dinding naruto tuh."artistik".

de Picasso said...

eh alamak. lupe nk censored..hehe~

Mizah Adam said...

hahaha~ muke terpaksee je kene makan roti tuh. ahaks! slamat tue pakcik!! ;)

diana handsome said...

weh aku kesian dengan kau doh. dah tua. takziah

zureen nasir said...

makanan aku tade lak