Friday, November 5, 2010

study week~



Assalamualaikum wbt! hai! hoi! woi! haha. sekarang da hari ke-4 study week. esok da deepavali, lusa tulat sabtu ahad n then hari isnin da start final exam. what?? exam?? eh3?? kamben betul la. pejam celik pejam celik, da nak final rupanya. da la banyak lagi tak study. haish!! boleh jadi separa gila jugak ni nak abeskan one shot! hurmmm menaip pasal study week ni kan, aku rasa macam tak berapa nak produktif la study week aku ni. jarang sekali aku study. leka betul. banyak masa terbuang ngan maen game, tengok movie, tido dan macam-macam lagi r. abes la aku nanti. haha. tapi tak apa la, sume perkara yang aku buat, aku tahu risikonya dan aku akan buat yang terbaek! semoga aku dapat apa yang aku nak. go amir go! haha~


"good luck for final exam! all the best!"






p/s: mood: exam+maen+takkeruan
p/s2: Happy Deepavali~
p/s3: i will be fine!

2 comments:

ena farhana said...

go amir go..hee~~
gud luck in ur final exam..chaiyok2..!!

de Picasso said...

thnks ena! u too! gudluck! =]