Sunday, November 21, 2010

tagged!

Assalamualaikum wbt! hai! hoi! oit! wah fes time aku buat tag walaupun da bape kali di tag. haha. ok aku di tag oleh Ierah Shahirah n Anie Kam2. time kasih daun keladi korg. disebabkan tag korg ni lebih kurang sama, so aku jawab sekaligus la. hoho~



1. apa benda yang paling penting dalam hidup korang?
- hp aku, PC aku, wallet aku, raket tennis aku. sume beli duet sendiri. so sayang lebih r. haha~

2. benda terakhir yang korang beli guna duit korang sendiri?
- air tin teh ais limau YEOS n sleeping bag~

3. dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan dan tema perkahwinan korang nanti?
- kat mane-mane je. kat siam pon boleh. asalkan wali sah. haha~

4. adakah korang sedang bercinta sekarang?
- ntah le. x kot~

5. berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
- emm rasanya sampai mati kot. tu lau jadi wife r. hehe~

6. dimana korang selalu jumpa kekasih korang?
- ntah le~

7. novel / buku /majalah yang terakhir korang beli?
- erk ntah la. rasanya Panduan Solat Taubat~

8. apakah nama penuh korang?
- MUHAMMAD AMIRUDDIN BIN IBRAHIM. aku pantang orang salah eja nama aku. huh!

9. antara mak dan ayah, yang manakah korang lebih mesra?
- emm same je. sume mesra. haha~

10. namakan orang yang btol2 nak jumpa dalam hidup korang?
- Rasullullah S.A.W dan bakal wife aku. hehe~

11. adakah korang basuh baju sendiri?
- emm x. mesin basuh yg basuhkan~

12. dimanakah tempat betol2 korang nak pergi?
- Mekah, Madinah, Holland, France~

13. pilih salah satu. peluk atau cium?
- ntah le~

14. siapa yang korang sangat2 sayang dalam hidup korang?
- keluarga tersayang, sedara mara jugak~
- besfren aku~
- kawan-kawan aku~
- them~
- sape-sape yang sayang aku~

15. lagu yang korang paling suka dan slalu dengar?
- x specific. aku jenis layan lagu yang best2 je. haha~

16. bila tarikh lahir korang dan katne korang sambut tahun lepas?
- 17 November 1990. tahun lepas tak sambut pon. duk kolej je~

17. 6 orang blogger yang korang nak tag?
- bellamin
- zureen nasir
- zaty abdullah
- nadnod azizan
- diana nordin
- fiqah nur




fakta hari ini: result exam tidak masuk dalam kubur pon~ =]

5 comments:

diana handsome said...

hahahah. macam budak kecik la tag2 ni

cIk fIqA said...

yup amir,,result exam mmg x msk kubur,,its ok kalo skali skale kte jatuh,,br le terasa nikmat hdp tu,,merasa kejayaan n kegagalan,,

de Picasso said...

DN: ko tu besar sgt ke? haha~

Cik Fiqa: hehe. btl la tu kn. tu mak aku pesan. hehe. btl2. yg penting bt yg tbaek!

NadNod said...

ewaah :D saya ditag!

de Picasso said...

nad: awk bt la ye~ =]