Sunday, December 12, 2010

25 perkara tentang aku~

tagged by Miss Dhiya.


Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, fact, habits, or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you.


1. sangat tak suke name aku disalah eja. penat woo Umi dan Ayah aku bagi nama kat aku.


2. ada banyak baju warna coklat tapi coklat bukan fevret kaler aku.


3. fevret kaler aku kaler biru dan putih. sebab tu blog aku warna putih dan ada biru2 sket.


4. suke makan eskrem. lantak la pe org nak cakap cam budak2 ke. yg penting eskrem best.


5. suke tengok movie yang ganas2, seram2, aksi2, sci-fi dan jugak animasi.


6. suke tengok permandangan melalui tingkap kenderaan.


7. suke tido dan kat mane2 pon boleh tido.


8. suke makan tapi tak gemok2.


9. kipas-susah-mati Manchester United dan Real Madrid. go Red Devils, go The Galacticos!


10. suke membazir masa ngan maen game.


11. tak suke marah orang dan susah nak marah orang.


12. bising n kadang2 senyap. 


13. sangat pemalas.


14. tak reti jaga bilik. selalu bersepah. sebabnya, tengok no 13.


15. suke pasang lagu kuat2. fuh, naseb baek tak pekak. 


16. aku merasakan en GOOGLE tu da macam kawan baek aku.


17. suke melukis dan suke lukisan Pablo Picasso. sebab tu la sebabnya aku letak url aku depicasso.blogspot.com


18. minuman fevret, Mountain Dew. layaaaann.


19. ambik masa yang lama time mandi. sebab tu aku selalu lambat. sorry kawan2.


20. tak bape suka belajar. 


21. mungkin terlalu berfikiran complicated. sebab tu careless sket.


22. suka bercakap. jap, ikot keadaan jgk kot.


23. agak keras kepala. sebab tu la kadang2 nasihat2 dan cacimaki yang diterima akan masuk telinga kanan, dan keluar sebelah kiri. 


24. kadang2, tak taw jaga hati orang.


25. agak tenang dan damai sekarang. ALHAMDULILLAH~ =]








aku nak tag:


DIANA NORDIN
ZATY ABDULLAH
NADNOD AZIZAN
DAYAH SOMAD
BELLAMIN
TIRUB
BOTOL
FIQAH NUR















7 comments:

amin said...

hoho..ada masa nnt aku buat yer tag ko ni..haha

ak cari masa yang sesuai nnt ;)

diana handsome said...

haaaaa 25 macam takcukup doh. nak cerita 50 boleh ?

botol said...

woiii..aku kene gak ker??

NadNod said...

thanks :D

de Picasso said...

hehe. buat ek.. =]

fatynadia said...

saya juga paling tak suka nama saya di salah panggil

.zaty. said...

eh,eh.