Tuesday, December 14, 2010

Day 1 - My Bestfriend~



.Mohd Taquddin bin A Bakri.

fuhhhh hensem kan dia ni. macam Jericho Rosales tuh. nama panggilan, Kudin. haha. ni la bestfriend aku. baik, sopan santun, peramah. sebaya ngan aku. student UiTM Arau, Diploma Kimia Polimer (eh cam silap je. tapi memang polimer r). still single (promote2). berminat? nak no tepon? mintak kat aku nanti. apa? nak fb dia? oh sorry, dia da deactivated fb dia. hehe. emm aku da kawan ngan dia since aku still maen ngan hingus aku lagi (zaman kecik2, zaman hinugsan). we have been through a lot of things together all these years. siyesly banyak. pahit dan manis, hitam dan putih, suka dan duka, ketawa dan sedih dan macam2 lagi. banyak benda kitorang buat same2. boleh dikatakan kitorang membesar same2 r. sejak kecik sampai besar. kitorang maen same2, g sekolah same2, mandi sungai same2, kacau Jenab same2, merempit same2, tengok bola same2, maen PES same2 n macam2 lagi r same2. tapi ponteng sekolah je la tak, aku je yang selalu ponteng. dia baek. hehe. emm aku ingat lagi time kecik2 dulu. petang2 aku selalu maen rumah dia. tapi bile arwah bapak dia balek keje je, aku terus balek rumah. bapak dia garang woo. takot aku. dulu kan, aku selalu g breakfast kat kedai mak dia. mak dia ni peniaga sarapan pagi. so pagi2 tu memang aku da sampai kat kedai. haaa lagi satu, aku sangat kerap tido dan tertido kat rumah dia. hehe. tapi family dia rilek je. kire family dia memang kamcing abes r ngan aku. hoho. family aku pon da taw kekamcingan kitorang. hehe. sekarang ni pon hubungan kitorang masih erat. kitorang da kenal diri masing2, perangai masing2, tabiat hudoh masing2 n sume2 la. asal balek je, mesti g lepak luar. g jalan2 pusing2 town. hehe. haaa lagi satu la, dia tak penah merungut. aku taw, aku selalu lambat time kitorang kuar. tapi dia rilek je. sabar menunggu tunggu kat luar rumah aku sebab dia da masak kot ngan perangai aku. haha. sorry, tabiat lambat tu memang susah nak hilang. tapi kan, paling aku tak puas hati, dia dapat lesen kereta dulu dari aku. cis2. haha. hurmm camni la, lau nak citer sume pasal kitorang, berpuluh2 entry pon xabes lagi. beratus2 pon mungkin. so konklusinya, he is my true bestfriend! no more words can describe it. oooo yeeaaahhhh! hehe~
=] 


fact of the day: "grapes explode when you put them in the microwave"

4 comments:

diana handsome said...

syg gila ko dgn bestfriend ko. waaa

de Picasso said...

syg r. da name besfren~

Haxan Adney said...

skandal mu ke?...wahahahahah!!!

Fær.han/Unown F/Gyan said...

aku ko x syg? :p