Friday, December 24, 2010

Day 11 - My favourite picture~

Assalamualaikum wbt! yo! bonjour! hola! lepas 9, 10. lepas 10, 11 lak kan. haaaa. da sampai day 11 dah. hoho. kali ni, gambar fevret aku. haaa. jap. searching. tet tet tet tet. okdah jumpa. jap. uploading lak. tet tet tet tet tet tet tet tet tet tet tet tet tet tet tet. cis lambat la plak. cis3. haa ok dah. ni dia,



haaaa. ni dia gambar yang jadi fevret aku. haha. ni gambar latest aku. n ni jugak IC baru aku. ni sume salah imegresen tu. lau tak, aku tak kena tukar IC. cis. camni, aku nak buat passport semalam. then  aku bagi la IC aku yang super-duper-buruk tu. then pegawai tu cakap, ni da tak boleh guna da ni. pastu dia suruh aku g buat IC baru. pergh. satu lagi keje kena buat. so aku buat la. naseb baek stylo. macam cowok indon. hahaa. tak2. aku melayu sejati. tengok, warganegara tu. hehe~ =]


fact of the day: "You burn more calories sleeping than you do watching TV."


p/s: aish. tak lama dah. huhu. 
p/s2: mood: worried.

10 comments:

EZ said...

woi g nanti jgn lupe buaj tgn kat ak hehe....

de Picasso said...

orait2. eh buah tangan? kre cm penumbuk ek? boleh2~

EZ said...

haha~ boleh jugak pape pon ko nk bagi...ak terima

.zaty. said...

bye bye

ANATI SOKI said...

wahahaha.. anat pun dah buat ic baru!! hehehehehe..ic lama muka time darjah 6..giler... malu

de Picasso said...

kuno: haha. nnt ak bg. spesel punyer.

zaty: bye2~ =]

anati: hehe. tu r psal. da buruk sgt da IC lame. da la gmbar da x same haha~

diana handsome said...

weh aku suke aku suke haha

de Picasso said...

hahaha. unik kn. hehe~

Syida Shukor said...

ehh aku macam suka pulak nak buat benda ni . i mean buat according to title :D

de Picasso said...

syida: hehe. bt je. best2. hehe~