Saturday, December 25, 2010

Day 12 - The person I hate most/caused me a lot of pain

Assalamualaikum wbt! hello! merhaba! hola! fuh! siyesly nothing crossed into my mind when reading the tittle of this post. hurm ok2 day 12, orang yang paling aku benci dan buat aku sakit. ok. jap nak fikir jap. hurmm. hurmm. hurmmmmm. hurmm. hurm, hurmmmmm. hurmmm. arghh. tak de la. sebenarnya aku jarang benci orang. i mean. aku suka berkawan. tak maen la benci2 orang ni. eh tapi jap. ada la jugak mase dulu2 aku benci orang. tapi tu dulu r. sekarang da tak da. haaaa. aku rasa aci la lau aku citer sket. camni, masa aku sekolah rendah, aku selalu dibuli. almaklum la, time ni aku kecik giler. second kecik dalam kelas mase darjah 5. siyesly, ramai tak caya sebab sekarang aku lagi tinggi dari dorang, besar tak la sangat. haha. ok get back in action, time ni aku sangat bencikan orang yang buli aku ni. siyes benci. and he gives me a lot of pain. mane taknye, dia memang tak leh tengok aku senang, mesti nak kacau hidup aku dalam kelas. ambek pemadam aku la, pastu sindir2 aku la, conteng bekas pensil aku la, patahkan pensil aku la dan banyak lagi annoying and irritating things yang dia buat kat aku. cis2. naseb bek aku kecik time tu, lau tak, abes aku bagi kickboxing kat dia. siap tambah The Rock Bottom lagi. haha. btw, tu gerakan popular The Rock. then bukan setakat aku je dia kacau, almost sume orang dia kacau dalam kelas. cis3. kira kakibuli  paling hebat r aku penah jumpa time tu. time tu jela. hahaha. then aku bernaseb baek. sebab aku pindah sekolah. fuh ALHAMDULILLAH syukur. hidup aku da aman. hehee. kira time tu je la budak tu jadi "The person I hated most/caused me a lot of pain". see aku da past tense kan ayat tu. haha. sekarang aku kawan lagi ngan dia dan dia tak kan buli aku lagi~ =]




fact of the day: "American schools harbor approximately 2.1 million bullies and 2.7 million of their victims."

2 comments:

diana handsome said...

hoaaa. tapi ko mmg sampai sekarang pun nampak kecik lagi

EZ said...

ko memang kecik le amir..hahaha