Friday, December 31, 2010

memnoon oldoom!

Assalamualaikum wbt! selam! merhaba! iyi aksamlar! memnoon oldum my friends! haaa mesti tak taw apa tu memnoon oldum kan? haa tengok, ada yang g google la tuh. hehe. haaa maksud dia, nice to meet u. soo its very nice to meet new friends. hehe. hurmmm second day di Ankara! fuh! its really nice! ALHAMDULILLAH. everything is going very well. sume ikot plan. huhu. haaa. harini (30/12/2010) kami g melawat Gazi University! fuh! bapak besar U neh. siyes. salah satu U terbesar kat Turki. fuh! hebat kan. tepat pukul 930pagi (waktu Turki), ada orang datang jemput naek volkswagon. pergh. VIP seat lagi tuh. hehe. FYI, orang Turki bawak kete dasyat r. men hentam je bawak. takot aku. hehe. ok2. get back to action. pastu then driver neh bawak kami g Gazi University neh. kat U ni, security sangat ketat woo. macam polis lak dorang neh. sampai2 sane je, kami tergamam. pergh! bangunan pentadbiran dorang bapak besar dan ekslusif. macam istana. siyes tak tipu. hurmm macam parlimen pon ada. mewah abes. cipan betol. kat sane, kami g jumpa vice rector Gazi University. kire macam TNC r kat UPM. he is so friendly. sonok dapat sembang ngan dia. then lepas tu kami ikot g melawat kawasan U. then kami masuk la satu kelas. kelas ni untuk budak2 fes year. wow! dorang sangat frenly and dorang macam excited giler sebab dapat jumpa kami. kami pon excited jugak. hehe. kami dapat ramai kawan. satu kelas tu kawan ngan kami. terharu r ngan dorang neh. dorang bawak kami g makan. kitorang makan same2 kat dewan makan. dorang belanja. hehe. yang aku paling terharu, dorang nak jugak tolong kitorang walaupon dorang tak dapat cakap english. they willing to help as much as they can. dorang payungkan kami, nak angkat beg kami, sanggup ikot kami g buat tour kat library dorang. fuh2. sangat2 terharu. u know what, ada sorang tu cakap aku kurus dan kena makan lagi banyak. hukhuk. same je ngan kawan2 kat Malaysia tuh. tapi its ok la. huhu. btw, kat sini kan, kami macam bintang filem. jadi tarikan dan perhatian orang ramai. ada yang nak amek gambar ngan kami. then siap security pompuan tu nak amek gambar ngan aku. hehe. mungkin dorang tak penah lihat orang Malaysia kot. tapi ok la, dorang akan greet kami walaupon tak kenal. nice2 haaaa satu lagi. bukan nak cakap apa la or nak menggatal ke apa, gurl2 kat sane cantek2. siyes tak tipu. macam model pon ada. perghh nak kawen ngan orang sane r. hahahahaha*ni gelak evil abes*. yang guy pon apa kurangnya, hensem2 la jugak. hehe. ada lagi, ada sorang tu nak bawak kami g shopping mall, AnkaMall. tapi sebabkan da lewat, so tak sempat la. takpe2, nanti kita kuar same2. hehe. kami pulang dari Gazi University dengan seribu satu kenangan. a lot of things we learn today. haa sekarang neh aku tengah chat ngan kawan baru, namenya Ugur Ozbidak. he is very nice person. really2 kind. awek dia pon cun. hehehe. dan dia pon maen PES. wow! macam aku kat Malaysia gak la. hahaha. haa tu je kot untuk hari neh. ngantok la plak walaupon pukul 11 baru. hehe. tak sabar untuk esok~ =]




fact of the day: "During winter, the night is longer and the day is shorter."

p/s: penat seh satu hari kat Gazi University.
p/s2: kawan2 baru dari Turki da add FB da. hehe.
p/s3: da beli snowcap dan mufler baru.
p/s4: kepada DIANA NORDIN, nanti aku buat tag ko. haha.
p/s5: selamat tiba geng2 Germany. kepada geng2 Aussie, selamat berangkat!
p/s6: wah da nak abes tahun la. azam kena baru gak neh.
p/s7: sambut tahun baru kat Turki. wow!
p/s8: hurmm rindu la. huhu.
p/s9: sejuk2. best2.
p/s10: makanan Turki sedap2.
p/s11: huhu. bibir aku da merekah2. sejuk kot.
p/s12: mood: happy+excited+rindu~

8 comments:

diana handsome said...

haa weh. aku geram doh asal ko cite pasal yang dah ade awek je ni. yang single2 mane haa. hahaha

botol said...

pergghhh..
kasi awek sane satu...haha
nak salji bungkus 2 ringgit..

Syida Shukor said...

kah kah balak turki pun jadi . jangan lupaa ! haha

de Picasso said...

DIANA NORDIN:
single? haaaa ko cari la sendiri. meh datang sini. aku tggu. hehe~

de Picasso said...

botol:
cis. mntang2 bini kt jerman. ko nk bepoya2 lak kn. xpe2. ak tak kisah. hehehe.

de Picasso said...

Syida:
hehe. ok2. nnt akn diposkan. hahaa~

botol said...

hahaha..lek ar..bkn slalu kan..hehe..
ape ader hal.nak tgk ckit gmbo awek turki,,haha

de Picasso said...

botol:
haaa. xpe2. ak fham. i keep it secret. haha. emm ada2. cantek bai. hahaa. nnt ak upload.