Tuesday, January 11, 2011

Alhamdulillah!


syukur ALHAMDULILLAH!
selamat sampai di bumi Malaysia.
its nice to be HOME again~



haaa sumenya da kembali pada normal.
suhu kembali panas. sebelum ni asyik gigil2 je.
dapat pakai baju sehelai. sebelum ni berlapis2.
dapat baring atas katil bilik sendiri, sebelum ni tido kat hostel.
dapat jumpa orang Malaysia, sebelum ni selalu ngadap orang asing.
dapat cakap dalam bahasa melayu, sebelum ni cakap malay+english+turkish.
dapat reply mesej, sebelum ni tak amek taw pon pasal hp pon.
dapat call family dan kawan, sebelum ni tak call pon sebab mahal.
dapat tengok citer Malaysia. sebelum ni asyik tengok citer Turki je.
dapat belajar kat U sendiri, sebelum ni asyik lawat U orang je.
dapat jumpa kawan2 laen, sebelum ni asyik berenam je.
dapat makan makanan Malaysia, sebelum ni asyik makan makanan Turki je.
dapat beli makanan murah, sebelum ni mahal.
dapat tengok motosikal dijalan raya, sebelum ni susah nak nampak.
orang bawak keta pon da belah kanan, sebelum ni kiri~ 


i love being HOME again~

=]



4 comments:

Syida Shukor said...

welcome home ! :D

zureen nasir said...

hahaha my gift ! oh yeahhhhh !
thankssss :)

Hirzi@Ezi said...

ak xde pape ke...

Fær.han/Unown F/Gyan said...

ko ok tak kat Msia? Tkut cair je nanti, panas taw skang :p