Monday, January 10, 2011

home!

Assalamualaikum wbt! merhaba! hola! bonjour! fuh2! arini last day aku kat Turki neh. huhu. perasaan sekarang cam berbelah bagi. sedih dan gembira. haa maksudnya, aku sedih sebab tinggalkan Turki dan jugak gembira sebab nak balek Malaysia. baru aku taw camne perasaan orang yang study oversea tu. cian dorang. mesti rindu nak balek Malaysia kan. takpe, pengorbanan demi ilmu. fuh2. malam ni aku agak berkata2 la plak kan. haa. tu r. btw, aku akan rindukan Turki. banyak kenangan aku kat sini. pengalaman 12hari neh da beri aku banyak ilmu dan pengatahuan yang berguna dan jugak kenangan2 pahit dan manis yang memang takleh nak lupa. di laen2 post aku akan cerita serba sedikit pasal Turki. hehe. Turki memang best! tatapi, bak kata pepatah, "Hujan salji di negeri orang, hujan air di negeri sendiri, lebih baik negeri sendiri." *sorry, ni pepatah versi edited.* haa see. walaupon kat Turki ada salji, four seasons dan sejarahnya yang unik, bagi aku lebih baek Malaysia dengan hujan dan panas dan jugak sejarahnya tersendiri. memang betol pon kan. tu la yang aku rasa sepanjang di Turki


"bye2 Turki, hai2 Malaysia!" 
=]








p/s: flight pukul 1300(Turki)@2100(TanahAir).
p/s2: doakan aku selamat sampai!
p/s3: haaa tak sabar nak jumpa family dan kawan2!
p/s4: akhirnya! aiskrem vanila choc! im waiting! hehe. =]
p/s5: eh jap, terlupa lak fact of the day. hehe. malas la nak buat. hehe~

5 comments:

zureen nasir said...

have a safe flight .
stewardess cun tak ? hahah

Fær.han/Unown F/Gyan said...

come back safely! *bawak blek 1 minah turki gak ek :p*

Princess_Eka said...

wish your safe journey...
jgn lupe buah tgn..heee!! ^_^

.zaty. said...

-.-'

shahirah adnan said...

haha nice pepatah 2..