Wednesday, February 9, 2011

fuh berhabuk!

Assalamualaikum wbt! Yo! wassup! wah3. giler r. bapak lame tak update blog aku neh. memang berhabuk2 la. takpe, aku sapu balek habuk2 neh. haa. sepanjang aku tak update blog neh, banyak benda yang aku buat. aku g sane, aku g sini. antaranya, g berakit kat nenggiri mase cuti raya cina baru neh. siyes best. memang berbaloi baloi r pegi. banyak benda yang aku belajar mase g berakit. aku belajar camne nak buat rakit pakai tiub. pastu kawal rakit tu. camne nak selamatkan diri bile ada kecemasan dalam air dan macam2 lagi r. haha. ok2, get back to our main story. haaa. sebenarnya, esok aku ada test. CHM3010. wuu kimia tu. fuh2. n lusa pon ada satu paper lagi, genetik. fuh2 fuh2 fuh3!  minggu depan ada dua lagi paper. tapi takpe, fokus untuk minggu neh dulu. tu la, kepada kawan2, good luck untuk test! same2 doakan kejayaan kita semua! aminnnn! =]